SiteSupport voor zorggroepen

Ervaring in de zorgsector

Meer dan 10 jaar ervaring in de zorgsector en een zeer ervaren technisch team. Zorggroepen krijgen het beste van beide werelden bij één full service partner. 

Of het nu gaat om een overkoepelende zorggroep website, het uitrollen van 50+ huisartsen websites of het koppelen van diverse platforms, wij hebben de kennis en ervaring in huis voor het hele traject, van concept en design tot realisatie en support.

Wij hebben onder andere expertise in:

   Zorggroep en praktijk websites
   Uitrol praktijksites in bulkaantallen  
   CRM systemen
   Scholing modules
   Optimalisatie voor smartphone
   En nog veel meer...

Wij hebben onder andere exprertise in:

   Zorggroep en praktijk websites

   Uitrol praktijksites in bulkaantallen

   CRM systemen

   Scholing modules

   Optimalisatie voor mobiel

   En nog veel meer...

Ontzorgende samenwerking

Een samenwerkingsverband betekent voor ons een langdurige relatie waarin wederzijds vertrouwen hoog in het vaandel staat. Hoe langer de samenwerking, hoe beter we op elkaar ingespeeld raken en hoe sneller we de juiste oplossingen zullen vinden.

Vanuit onze ervaring, samen met een goede band met de klant, voelen we vrij snel aan waarnaar op zoek is en waar mogelijke knelpunten liggen. Dit levert niet alleen een efficiëntie slag op, maar het helpt ook om te ontzorgen. Dat laatste is vooral van belang bij de individuele praktijken van een zorggroep, waar tijd altijd schaars is en bevlogenheid met website beheer meestal geen hoge prioriteit heeft. 

 

Enkele projecten waar we trots op zijn:

"SiteSupport in een paar woorden: ervaren, meedenkende en pragmatische creatievelingen die geen uitdaging uit de weg gaan. Ze zijn enorm betrokken, goede support en altijd op zoek naar een oplossing. Het resultaat is een prachtige, nieuwe en frisse website!"
Marion Sprengers - Office Manager RHO-GO
"Wat een mooie duidelijke website! Alles staat er duidelijk in, niets te veel, niets te weinig."
Paul Giesen - NPA Auditor / Huisarts Onze Huisartsen

 

Geïnteresseerd? Neem contact met ons op! 

Deze website maakt gebruik van cookies, lees meer